Wouter's venkel met kabeljauwfilet uit de oven
Ingredienten: (2 pers.):
2 kabeljauwfilets
2 appels
1 venkel
1 tomaat
1 paprika
plakjes kaas
peper/zout
evt paar stukjes brie
Bereiding:
Bedek de ovenschaal met plakjes van een halve venkel en 1 geschilde appel dmv een kaasschaaf. Leg daarop de kabeljauwfilets. Strooi er peper en zout en de fijngesneden tomaat en paprika over.De andere helft van de venkel en de 2e appel in plakjes erover en bedek het geheel met plakjes kaas, als je hebt kun je hier en daar ook nog stukjes brie erop leggen. 20 min in de oven op 200C.
Receptnummer: 7880 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Dit recept kun je ook maken door de vis te vervangen door kipfilet of de venkel te vervangen door bijvoorbeeld wortel.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept