Sophie's Spaanse goulash
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond kipfilet in blokjes gesneden
5 uien in stukjes gesneden
250 gr champignons in plakjes
6 theelepeltjes sambal
6 theelepeltjes paprikapoeder
6 theelepeltjes tomatenketchup
12 eetlepels ketjab
6 eetlepels bruine suiker
1\4 liter water
1\4 liter koffiemelk
6 eetlepels bloem
Bereiding:
kipfilet bruin braden, en uit de pan halen als het vlees gaar is. De uien en de champignons bakken. Maak een saus van het water, sambal, ketchup, paprikapoeder. ketjab, en de bruine suiker. Saus en kipfilet weer bij de uien en de champignons voegen. Vermeng het meel met de koffiemelk, en voeg dit toe aan het vleesmengsel. Laat alles nog ongeveer 20 minuten sudderen.
Receptnummer: 3939 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Sophie Cremers
Opmerking:
Lekker met rijst, boontjes en een frisse salade.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept