Jan's Indische huzarensalade
Ingredienten: (4 pers.):
Potje wortelen
Potje erwtjes
Potje boontjes
Augurken
Zilveruitjes
1 komkommer
10 20 aardappels
2 3 gekookte rode bieten
Mayonaise
Nootmuskaat
Blikje ananas in blokjes
300 gram riblappen
Bereiding:
Wortelen, erwtjes, boontjes, augurken en zilveruitjes uit pot of blik (alles in blokjes snijden) 1 komkommer pitjes eruit halen en in blokjes snijden. 10 20 aardappels koken en in blokje snijden. (vast kokers ) 2 3 gekookte rode bieten in blokjes snijden. Ananas in blokjes snijden. Rundvlees (riblappen) bakken en flink laten sudderen dat deze goed gaar zijn. en in blokjes snijden. Het geheel mengen en mayonaise toevoegen. Flink wat nootmuskaat en wat peper en zout toevoegen.
Receptnummer: 1515 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Dit is zeer geschikt voor bij de barbecue, ook voor de gewone hollandse barbecue met koteletten en speklappen. Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept