Sjeeny's gegrilde sardines
Ingredienten: (1 pers.):
8 Sardientjes
Zeezout
citroen
Bereiding:
Sardientjes schoonmaken.(In Frankrijk krijg je ze met kop en alles er op en er aan op je bord) Schaal met laag grof zeezout bestrooien, sardientjes erop leggen en bedekken met rest van zout. Vis 2 uur in koelkast laten staan. Daarna afspoelen en droogdeppen. De sardientjes in 10 minuten grilleren, halverwege keren. serveren met schijfjes citroen en grofzout er over strooien.
Serveertip Lekker met friet en een salade.

Receptnummer: 1282 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Sjeeny
Opmerking:
Een lekker en makkelijk recept wat ik mee kreeg van een franse kok uit St.Gilles Croix De Vie.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept