Roan's ossenstaartsoep
Ingredienten: (10 pers.):
6 winterpenen
6 preien
3 kilogram ossenstaart
1 bloemkool
1 eetlepel zout
1 eetlepel arromat
1 theelepel zwarte peper
1 blikje maiskorrels
4 kolfen-mais
4 middelgroote diepvries casave
Bereiding:
was de diepgevroren ossenstaart en doe het in een pan met ruim water.Laat het ongeveer een half koken schijmhet af.Vuur op een laag pitje en voeg de fijngesneden winterpeen er aan toe. Voeg er zout, peper en arromat aan toe aan laat zo lang koken op een laag pitje, tot het vlees van het botje afvalt.Ontbot het vlees en snijd het in kleine stukjes.doe de in stukkengesneden:casave groenten er bij en laat het 20 min. koken eet smakelijk
Receptnummer: 4901 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 90 min. | Meer recepten van: roan
Opmerking:
met minder personen ingredienten aanpassen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept