betty's frisse vissandwiches
Ingredienten: (4 pers.):
75 gr. ijsbergsla
2 bosuitjes
1 friszure appel
1 eetl. citroensap
8 sneetjes zonnepit witbrood
200gr. sandwichspread tonijn van heinz
zwarte peper
Bereiding:
Ijsbergsla wassen en in reepjes snijden. Bosui in kleine ringetjes snijden. Appel schillen, in plakjes snijden en besprenkelen met het citroensap. Sneetjes brood met tonijnspread bestrijken. Bosui, appel en ijsbergsla over 4 sneetjes verdelen. Bestrooien met peper. Elk sneetje afdekken met tweede sneetje en diagonaal doormidden snijden.
Receptnummer: 3100 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Betty
Opmerking:
Ook een heerlijk lunchgerecht om mee te nemen op een picknick
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept