Petra's korianderpastasaus
Ingredienten: (4 pers.):
3 bosjes koriander, gewassen en gedroogd (slacentrifuge)
3 tenen knoflook
2 dl arachide- of olijfolie
Bereiding:
Doe de koriander met de knoflook in de keukenmachine en vermaal deze grof. Voeg de olie toe en meng alle ingredienten goed door elkaar. Doe de korianderpasta in een schone pot en bewaar deze in de koelkast. Daar is de pasta zeker een maand houdbaar.
Receptnummer: 1656 | Categorie: Sauzen | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 2 min. | Meer recepten van: petra colpa
Opmerking:
Smeer b.v. een karbonaatje voor het bakken of grillen in dit geeft een lekkere smaak. Ook in een groentegerecht of wokgerecht smaakt het erg lekker
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept