Karin's mama simpele overheerlijke goulash
Ingredienten: (3 pers.):
2 paprika's
2 grote of 3 kleinere uien
4 tomaten
2 bouillonblokjes
4 ons hamlappen
rijst
half pakje boter
maizena
Bereiding:
Kruid de hamlappen (of filetlapjes) met zout en peper en bak ze in de boter in een koekepan lekker bruin. Snijd ondertussen de paprika's in blokjes, de uien in wat grovere stukjes en de tomaten ook in blokjes. Als het vlees bruin is, uit de pan halen en in die pan de uien even aanbakken. Het vlees in blokjes snijden en als de uien enigzins kleuren, dit met het vlees, de paprika en tomaten in een normale pan gooien. De 2 bouillonblokjes erboven verkruimelen en een klein beetje water erbij tot het net niet onder staat. Dit lekker een uurtje laten pruttelen en dan binden met wat maizena. Opdienen met rijst. Heeeeeeeeeeerlijk!
Receptnummer: 13468 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 90 min.
Opmerking:
Okee, als je de ingredienten ziet lijkt het niet veel bijzonders, maar echt, de smaak is heel erg lekker!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept