Natascha's Kip met Perziken in Chilisaus
Ingredienten: (3 pers.):
300 gr. gesneden kipfilet
(olijf) olie om te bakken
1 bakje champignons
Half liter blik perziken
1 grote ui
1 groene of gele paprika
1 klein flesje chilisaus (merk maakt niet uit)
paprikapoeder
chilipoeder
cayennepeper
zout
Bereiding:
Snipper de ui en snij de kipfilet in stukjes. Fruit de ui en bestrooi ondertussen de kipfilet met de paprikapoeder, cayennepeper, zout en chilipoeder (kijk uit! niet te kwistig!) kruiden een beetje inwrijven en kip met ui meebakken. Kip (bijna) gaar laten worden. Snij ondertussen de paprika en champignons in stukjes. Laat de perziken uitlekken en snij ook in kleine stukjes.
Bak de champignons en paprika 3 minuten mee en giet de chilisaus erbij. Even warm laten worden en vervolgens de perziken toevoegen. Goed doorroeren en nog een minuut of 5 laten pruttelen.
Receptnummer: 1031 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Natascha van Bruggen
Opmerking:
Dit recept is lekker met (zilvervlies) rijst en een aanrader voor de "lijners" onder ons, kan niet mislukken en gegarandeerd succes!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept