Marieke's andijviestamppot
Ingredienten: (4 pers.):
400 gram gesneden andijvie
aardappelen voor 4 personen
scheutje melk
klontje boter
spekblokjes
ui
champignons
paprika
kruidenmix van Silvo voor andijvie stamppot
beetje olie voor in de wok
Bereiding:
In een wok het uitje roerbakken in wat olie. De paprika toevoegen en de spekblokjes. Als alles lekker gaar is, de andijvie toevoegen en op hoog vuur even meegaren. Dan de rookworst in plakjes gesneden toevoegen en meewarmen. De intussen gekookte aardappelen fijnstampen, scheutje melk en een klontje boter erdoor doen en het zakje kruidenmix van Silvo voor andijvie stamppot. Alles goed door elkaar roeren en toevoegen aan het groentenmengsel. Wederom even goed roeren en klaar. Eet smakelijk :-)
Receptnummer: 4625 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Marieke Deinum
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept