Filobeursjes van Patries
Ingredienten: (6 pers.):
24 vellen filodeeg
250gr kalfsgehakt
250gr lamsgehakt
100gr champignons in plakjes
80gr gesnipperde ui
1 teentje knoflook
1el paneermeel
boter of olie
1 koffielepel gedroogd basilicum
peper en zout
sprietjes bieslook
Bereiding:
Stoof de champignons, de ui en de geperste knoflook aan in boter of olie. Vermeng het met het gehakt, het paneermeel, basilicum, peper en zout en verdeel over de vellen filodeeg. Neem ze bijeen als beursjes en bind vast met een sprietje bieslook. Bestrijk ze met gesmolten boter en zet ze ong 15min in een voorverwarmde oven op 190gr.
Receptnummer: 10762 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
uit libelle!!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept