Lidy's Spaanse tortilla
Ingredienten: (2 pers.):
gekookte aardappels (restje of een zakje schijfjes die je zo'n 4 minuten in de magnetron legt)
1 rode parika
1 ui
3 eieren
fetakaas
geraspte kaas
scheutje melk
paprikapoeder, (cayenne)peper en zout
Bereiding:
Uitje en de parika even aanfruiten met wat paprikapoeder, aardappels even meebakken. Ondertussen de eieren loskloppen met een scheutje melk, (cayenne)peper en zout. De fetakaas verkruimelen en met de geraspte kaas door het eimengsel roeren. Dan het aardappelmengsel in een ingevette ovenschaal overdoen, het ei-kaasmengsel erover gieten en dat gaat zo'n 20 minuten in de oven op 200. Heb je een combi-magnetron kan het veel sneller door de magnetron (op half vermogen) erbij aan te zetten.
Lekker met sla en / of stokbrood.
Receptnummer: 678 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Lidy
Opmerking:
Wil je het pittiger maken kun je sambal (of zo'n turks paprika-pepermengsel) door de eieren meeroeren.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept