Esther's pasta met ham en champignons
Ingredienten: (4 pers.):
bakje champignons
2 uien (rode uioen nog lekkerder!)
champignonsaus
pasta (kies maar)
bakje magere hamreepjes/blokjes
spinazie (blokjes
4 p.p.)
kruiden van alles wat
Bereiding:
Pan met water voor pasta opzetten, champignons en uitjes bakken. De ham kan tegelijk mee, mag ook later als de champignons bijna klaar zijn. Past kookt ondertussen. Saus erbij (uit een zakje) en als de saus goed is kan de spinazie erbij. Niet al te veel, anders proef je alleen spinazie! Lekker met wat kruiden (knoflook, peper). De pasta kan je er al door doen maar je kan ook apart serveren.
Receptnummer: 12695 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Heerlijk makkelijk, mijn kinderen merken de spinazie amper op (groen komt van de wuppies, hahaha) en echt in een mum klaar!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept