Makkelijke gevulde varkenshaasjes van Leonie
Ingredienten: (4 pers.):
4 varkenshaasjes (uit de diepvries bij Aldi, deze zijn mooi van
vorm om te vullen)
150 gr. (champignon)pate
peterselie, om te garneren
Bereiding:
Bak de varkenshaasjes ongeveer 10 minuten. Snijd ze dan in de lengte in en leg er een stuk pate in. Vervolgens leg je ze in een ovenschaal en doe ze dan nog ongeveer minuten in een voorverwarmde oven (220 graden). Leg er een toefje peterselie op en je hebt een prachtig hoofdgerecht! Lekker met frietjes, gebakken champignons en een salade!
Receptnummer: 6379 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Leonie Reijnen
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept