Gerla's shoarma stamppot
Ingredienten: (4 pers.):
aardappelen
350 g shoarma reepjes
1 ui (grof gesneden)
500 gram witte kool (fijn gesneden)
shoarma kruiden
melk
margarine
Bereiding:
Schil en kook de aardappelen (ongeveer 1 kilo). Bak de shoarma reepjes aan in margarine. Als ze mooi bruin zijn mag de ui erbij. Even doorbakken en dan op laag vuur de kool even mee laten bakken. Giet ondertussen de aardappelen af en stamp deze fijn. Het vuur onder het vlees uitzetten en schep de gestampte aardappelen door het vlees/groente mengsel. Giet er naar keuze een beetje melk bij en naar smaak (+/- 2 eetlepels) kruiden erdoor. Eet smakelijk!
Receptnummer: 12193 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept