Shoarmavleesschotel met röstikaaskorst van Fuzzman
Ingredienten: (4 pers.):
25 g boter of margarine,
300 g shoarmavlees,
450 g sperziebonen (diepvries),
zakje geraspte jong belegen kaas
l zak diepvries rösti a 600 g
2 eetlepels geroosterd sesamzaad (Zonnatura)
Bereiding:
Voorbereiden: In braadpan boter verhitten. Shoarmavlees in ca. 5 minuten rondom bruin bakken. Sperziebonen erdoor scheppen. In een kom de rösti en geraspte kaas door elkaar scheppen. Oven­schaal invetten en het mengsel van shoarmavlees en sperzie­bonen erin scheppen. Röstikaasmengsel erover verdelen en goed aandrukken. Sesam­zaad erover strooien. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten. Bereiden: Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In het midden van de oven shoarmavleesschotel met röstikaaskorst in ca. 40 minu­ten goudbruin en gaar laten worden. (met magnetron er bij (450W) 20 min)
Receptnummer: 5970 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Fuzzman
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept