bread en butterpudding van Marion
Ingredienten: (2 pers.):
de hoeveelheden naar grote van de schaal,
sneetjes wit brood
boter
rozijnen
appel in stukjes
melk
ei
suiker
Bereiding:
1.Sneetjes wit brood met boter smeren.
2.Laagje in een ovenvaste schaal doen.
3.Rozijnen(en eventuele stukjes appel erin strooien).
4.Laagje voor laagje opbouwen,tot de schaal vol zit
(laatste laagje uit sneetjes brood maken, boter kant
naar beneden).
5.Melk, ei en suiker naar behoefte samen opkloppen en eroverheen gieten.
6.Circa 40 minuten in een warme oven zetten (160graden).
Receptnummer: 1378 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: marion de jong
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept