Carbonara a la Angela
Ingredienten: (4 pers.):
1 pak Fusili (of andere macaroni)
1 rode/groene en gele paprika
2 uien
2 dikke plakken ham (evt. spekjes)
2 teentjes knoflook
1 blikje mexicaanse mix
1 bekertje demi creme-fraiche
wat pastakaas/parmezaanse kaas
melk
Bereiding:
Zet een pan water op en kook de fusili met een snufje zout gaar.
Snij de uien in fijne stukjes en bak die in een pan goudbruin. Snijdt de ham in kleine blokjes en voeg die toe. Pers 2 teentjes knoflook uit en voeg die toe. Snij de paprika's fijn, ook toevoegen, tesamen met het blikje mexicaanse mix (doperwtjes, mais). Bekertje creme fraiche toevoegen en wat melk. Op smaak brengen met peper, zout, chilipoeder en eventueel wat cayennepeper. Voor het opdienen bestrooien met wat pastakaas / parmezaanse kaas.
Receptnummer: 2535 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Angela
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept