Ri@'s worst met rijstvulling
Ingredienten: (4 pers.):
200 gram rijst
fijngewreven basilicum
5 dl water met zout
300 gram diepvries doperwten
2 eieren
2 eetlepels slagroom
zout
witte peper
8 bierworstjes
2 eetlepels olie
Bereiding:
het water aan de kook brengen en de rijst en de basilicum er ongeveer 10 minuten in laten koken. vervolgens de doperwten toevoegen en het geheel nog 5 minuten laten koken. de eieren loskloppen met de slagroom, op smaak brengen met zout en peper en deze eiersaus door de rijst scheppen. de rijst nu nog even doorwarmen tot het een romige massa is. de plakken worst met het vel er nog omheen op een hoog vuur in de olie bakken tot ze omkrullen. de worstkommetjes vullen met het rijstmengsel en wat overblijft apart serveren.
Receptnummer: 8192 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
simpel en lekker
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept