Nancy's kabeljauw met sjalot en venkelmousse in micro-golf
Ingredienten: (4 pers.):
4 kabeljauwmoten
1 venkelbol
6 sjalotten
1 koffielepel korianderbolletjes
dille
100 gr bakboter
2 eetlepels witte wijn
zout,peper
Bereiding:
neem een microgolfschotel en schikt er ongeveer 50 gr boter erin,de gesnipperde sjalotten,de fijngehakte venkel,koriandere de dille en wittewijn,3 min laten gaar worden op volle kracht. de kabeljauw op de groente leggen op smaak brengen met peper en zout en opnieuw 4 min op volle toeren in de microgolf laten gaar worden. de schotel uit de microgolf halen en het kookvocht bewaren,voeg er de boter aan toe en roer er door heen eventueel nog 1 min in de microgolf opwarmen eventueel wat vocht bijvoegen en warm opdienen
Receptnummer: 9042 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept