Greetje's kiphachee met champignons
Ingredienten: (5 pers.):
1 kilo kipfilet
500 gr. uien
1 bakje champignons
2 zakjes mix voor hachee (silvo)
2 laurierblaadjes/6 kruidnagelen
zout/peper
30 gr. boter
Bereiding:
Kipfilet in blokjes snijden en bestrooien met zout en peper
Uien schoonmaken en in halve ringen snijden. Champignons schoonmaken en in plakjes snijden. Verwarm de boter in braadpan en bak de blokjes kipfilet rondom lichtbruin. Voeg vervolgens de uien/champignons toe en bak deze ook lichtbruin.
Mix voor hachee volgens gebruiksaanwijzing en aan geheel toevoegen
Laurierblaadjes en kruidnagelen toevoegen.
Het geheel circa 60 minuten laten stoven. laurier/kruidnagelen verwijderen.
Eventueel binden met allesbinder
Receptnummer: 2376 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 75 min. | Meer recepten van: Greetje Botter Fik
Opmerking:
Lekker met aardappelpuree of rijst.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept