A.'s bram
Ingredienten: (4 pers.):
2 kg aardappelen
zout
2 kg paling in moten
250 gr boter
1 afgestreken dessertlepel zout
heel kopje azijn en heel kopje water
2 kopjes paneermeel
Bereiding:
Schil en kook de aardappelen als bekend. In een andere ruime pan de vis bereiden:. Smelt de boter tot het goed warm is, doe daar de vis, zout en azijn bij en breng het geheel aan het koken, totaal 25-30 minuten. Na 10-15 minuten omscheppen en de laatste 5 minuten paneermeel erover strooien, dat bindt het vocht enigszins. Als je het stoven van de vis gelijk begint met het koken van de aardappelen, zijn beide gelijk klaar en heerlijk heet.
Receptnummer: 13231 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 45 min.
Opmerking:
wortelen met peterselie erbij
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept