Anna's romige tagliatelle met zalm
Ingredienten: (4 pers.):
500 gr. tagliatelle
30 gr. boter
1 grote ui gesnipperd
2,5 dl. room
1.25 dl. droge witte wijn
2 eetl. gehakte dille
1/2 komkommer
150 gr. gerookte zalm
Bereiding:
Fruit de ui zachtjes goudbruin, voeg de room, wijn en de dille toe en laat alles 4 min. zachtjes sudderen. Houd het daarna warm. Snijd de komkommer in de lengte met een kaasschaaf in schijfjes maar sla het middelste stuk met de zaadjes over. Doe de gekookte pasta in een pan en roer er het roommengsel, de komkommer en de zalm door. Dien op met grofgemalen zwarte peper
Receptnummer: 5431 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Anna Grouls
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept