Reina's perziktaartje
Ingredienten: (4 pers.):
4 pasteibakjes
wat eigeel
4 uitgelekte perziken uit blik
geklopte slagroom
suiker
Event. amandelschaafsel
Bereiding:
Oven voorverwarmen op 220 gr. De randen van de pasteibakjes insmeren met wat eigeel en over deze vochtige randjes strooi je wat suiker. Pasteibakjes ong. 5 minuten in de oven zetten. Perziken in schijfjes snijden. Als de suiker gesmolten is haal je de bakjes uit de oven en vul je ze met de schijfjes perzik. Geef ze allemaal een toef slagroom. Event. wat amandelschaafsel over de slagroom.
Receptnummer: 5246 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Reina
Opmerking:
Een heel feestelijk toetje en zalig bij de koffie. Zo gemaakt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept