Jan's spare-ribs pedis
Ingredienten: (4 pers.):
2 grote Spare-ribs
2 el olijfolie
2 el honing
1 el sambal
knoflook poeder
peper en zout
citroen
3 el ketjap
wat water
Bereiding:
Maak van de olijfolie, honing, sambal, knoflook poeder, peper en zout en marinade.
Snij de spare ribs in stukken en verdeel de marinade over de spare-ribs.
Laat de marinade goed intrekken.
Wat olie in een braadpan verhitten, en de spare-ribs erbij doen en even het geheel braden.
Dan de ketjap en het sap van de citroen erbij doen, en het geheel laten sudderen en af en toe goed omroeren.
Receptnummer: 1233 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 45 min. | Meer recepten van: Jan van Weerdenburg
Opmerking:
Klik hier voor een lijst van Indonesische woorden & begrippen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept