Carietha's spitskoolschotel
Ingredienten: (4 pers.):
Kleine spitskool
6 nestjes mie
tijm (1 theelepel),
1 teentje knoflook,
een a twee eetlepels zoete ketjap,
peper,zout.
350 gr gehakt
blikje champignons
zakje geraspte kaas
Bereiding:
spitskool klein snijden mie koken In wok gehakt rul bakken, kleingesneden spitskool toevoegen en roerbakken, tijm, ketjap, knoflook peper en zout naar behoefte toevoegen. uitgelekte champignons toevoegen. In ingevette ovenschaal gekookte mie en spitskool/ gehaktmengsel doen. Kaas toevoegen en in oven 30 minuten op 180 graden
Receptnummer: 3218 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Carietha Hochstenbach
Opmerking:
Als je dit gerecht liever wat "natter" wilt eten kun je ook het sap van het blikje champignons gedeeltelijk toevoegen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept