Sandra's chinese kippesoep
Ingredienten: (6 pers.):
Kilo kippepoten
6 Boullionblokjes (kip)
3 Maggiblokjes
1 zakje Selderij
1 Ui
350 400 gram Prei
Mihoen
6 eieren
Bereiding:
Kook de kippepoten in ongeveer 5 liter water (niet minder, wel meer water) in 30 minuten gaar. Klop ondertussen de ei en bak er hele dunne plakjes van. Snij de plakken in repen en dan in kleine stukjes van ongeveer 2 cm. Voeg de bouillionblokjes, de fijngesneden prei, de ui, de fijngesneden selderij en de mihoen toe. De hoeveelheid mihoen is naar eigen inzicht. Proef de soep en voeg eventueel nog een extra maggiblokje en bouillionblokje toe.
Receptnummer: 12806 | Categorie: Soep | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 60 min.
Opmerking:
variatietip: voeg ipv selderij en maggiblokjes, maggiplant toe aan de soep. Eventueel kunt u dan nog een extra maggiblokje toevoegen
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept