Monique's bietenschotel
Ingredienten: (2 pers.):
1 grote pot gesneden rode bietjes
300 gr rundergehakt
1 ui
1 bouillonblokje
125 ml creme fraiche
aardappelpuree voor ovenschotels
Bereiding:
Gehakt rullen, uitje fruiten. Bouillonblokje oplossen in een half kopje heet water, creme fraiche er door roeren. Bieten in de ovenschaal. Gehakt en ui er overheen. Creme fraiche/bouillonblokjemengsel er overheen. Aardappelpuree maken volgens aanwijzingen op pak. Aardappelpuree als laatste er overheen verdelen. Zet de schaal in de oven, 30 minuten op 200 graden.
Receptnummer: 4538 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: Monique
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept