Evelien's kipcurry met courgette en perzik
Ingredienten: (4 pers.):
kipfilet
veel curry poeder
ui
1 a 2 teentje(s) knoflook
courgette
blik halve perziken
peper en zout
rijst
blikje mais
Bereiding:
Doe een beetje olie in de pan. Snij de ui en pers de teentje(s) knoflook uit. Bak het met veel currypoeder en voeg peper en zout naar smaak toe. Nu kun je de gesneden kipfilet toevoegen. Bak het totdat de kip goed doorgebakken is. Bak de laatste 5 minuten de in stukjes gesneden courgette en de mais mee. En voeg vlak voor het eind de in stukjes gesneden perzik toe, eventueel nog wat van het perziksap. Meestal houd ik wat perziken over voor het toetje. Dit is afhankelijk van de smaak. Serveer het met rijst. Variatie tip doe er eens wat champignons door heen.
Receptnummer: 4527 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: evelien
Opmerking:
Het gerecht moet lekker pittig zijn, de perziken compenseren het wel. Meestal snij ik de perziken lekker grof.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept