Joys' Turks brood met gehakt
Ingredienten: (4 pers.):
Turks brood
300-400 gr. rundergehakt
50 gr. rozijnen, schoon en geweld
Djinten
Ketoembar
Kaneel
Zout
Sinaasappelsap, uit pak
Blikje tomaten puree
Bereiding:
Gehakt rul bakken, geen vetstoffen toevoegen. Overtollig vet afgieten. Voeg toe: rozijnen djinten ketoembar kaneel zout puree, 1-2 eetl. sinaasappelsap, zodat het geheel smeuig wordt maar niet te nat. Even laten prutten. Ondertussen brood even oppiepen in de oven. Overlangs opensnijden en beleggen met het gehakt. Bovenkant erop en in vieren snijden. Eet smakelijk.
Receptnummer: 2067 | Categorie: Lunchgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 10 min. | Meer recepten van: Joys
Opmerking:
Specerijen voeg ik toe op gevoel. Pas op met de Djinten dit kan gaan overheersen.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept