Spanje's aubergine als spaans hapje
Ingredienten: (4 pers.):
aubergine
zout
2 eieren en bloem en olie en honing of stoop.
Bereiding:
Snijd de aubergine in niet te dikke plakken. Doe de eieren in een kom en klop ze los. Nu kan je de plakken zouten naar smaak en door het eieren mengsel halen. Dan moet je ze door de bloem heen wentelen. Zet een koekepan met olie op hoog vuur en bak daar de plakken in tot ze licht bruin zijn aan iedere kant. Haal ze eruit en laat ze uitlekken op keukenpapier. En ze zijn klaar voor gebruik
Receptnummer: 12399 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
je kan ze zo eten maar ze zijn ook erg lekker met honing erover of stroop. dit is typish een spaans hapje wordt hier veel gegeten.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept