Toetje Robert
Ingredienten: (2 pers.):
4 beschuiten
blikje stevige tomatenpuree
2 hardgekookte eieren
eetlepel bloem
klontje boter
kopje melk
50 g. geraspte kaas
peper, zout, paprikapoeder
Bereiding:
Leg de beschuiten op een bakplaat Besmeer ze met een flinke laag tomatenpuree Snijdt de eieren in de lengte halfdoor, en leg op iedere beschuit een half ei. Maak een mengsel van de bloem en wat melk in een kom, en voeg er zout en peper aan toe (bloem zeven, dan klontert het niet) Smelt de boter in een pannetje voeg daar ook melk aan toe, laat dit opwarmen maar niet koken. Voeg al roerend het mengsel toe, tot het een glad papje wordt. (eventueel wat melk toevoegen) Voeg als dit bijna kookt, de geraspte kaas al roerende toe, ook weer tot het een glad papje wordt. Giet dit mengsel (kaassausje) over de eieren en beschuitranden. Het geheel ca 10 minuten in een hete oven ± 200 șC Voor het opdienen bestrooien met wat paprikapoeder.
Receptnummer: 8786 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 20 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept