Barbara's Indiase kip/groenteschotel met pitabroodjes
Ingredienten: (2 pers.):
300 gram kipfilet
1 ui
1 groene paprika
250 gram panklare bloemkoolroosjes
ca. 80 gram peultjes
3 eetlepels milde curry pasta (Patak’s)
2 eetlepels olie
4 pitabroodjes
Bereiding:
Kipfilet in niet te kleine blokjes snijden. Ui snipperen. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Peultjes afhalen. Kipblokjes in ca. 5 minuten bruin bakken in de olie. Uit de pan halen en in overgebleven bakvet ui en paprika ca. 5 minuten bakken. Curry pasta door 3 dl. water roeren. Dit samen met de kip aan het ui/paprikamengsel toevoegen. Het geheel 10 minuten laten sudderen. Ondertussen in pan met ruim water bloemkoolroosjes en peultjes ca. 3 minuten koken. Uit laten lekken en aan kipmengsel toevoegen. 2 minuten zachtjes laten meekoken. Pitabroodjes roosteren in oven of broodrooster. Kip/groente over borden verdelen en warme pitabroodjes erbij geven.
Receptnummer: 4978 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Barbara
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept