"Schnitzel met peterseliemayonaise" van Nowi
Ingredienten: (4 pers.):
1 limoen
4 el mayonaise
2 el magere yoghurt
2 el peterselie, geknipt
peper en zout
40 gr. bakboter
4 gepaneerde schnitzels
Bereiding:
Boen de limoen schoon onder stromend water.
Rasp de helft van de groene schil dun af en pers de helft uit.
Snijd de rest in dunne partjes.
Klop een sausje van de mayonaise met het limoensap, de limoenrasp, de yoghurt, de peterselie en peper en zout.
Verhit de bakboter in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de schnitzels aan beide kanten bruin en in 7 minuten gaar.
Leg ze op de borden en schep de mayonaise erbij.
Garneer met de partjes limoen.

Lekker met friet en een gemengde salade.
Receptnummer: 13805 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 25 min. | Meer recepten van: Nowi49
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept