Irene's vis met kerrie
Ingredienten: (3 pers.):
300 gr. koolvisfilet/ kabeljauwfilet
pot kerriesaus, (chicken tonight, uncle bens)
1 grote ui
2 teentjes knoflook
een preitje/ of een bosje bosuitjes
een rode paprika
kerriepoeder
zout
peper
300 gr. rijst
Bereiding:
Bereid de rijst zoals u gewend bent.
Verdeel de koolvisfilet in blokjes, en bestrooi en het met peper, zout en flink veel kerriepoeder.
Snijd de groenten. Begin met het bakken van het uitje + de knoflook, daarna de vis erbij doen en de rest van de groenten.
Voeg op het laatst de pot kerriesaus toe, en laat het geheel even smoren.
Serveer de saus met rijst.
Erg lekker en anders!
Receptnummer: 809 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: irene
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept