Beppie's mosselspiesjes (Als borrelhapje)!
Ingredienten: (2 pers.):
150 gr. gekookte mosselen
75 gr. gorgonzola
dl. droge witte wijn
15 gr. verse basilicum
zout
peper uit de molen
5 cherrytomaatjes
e.v. grapefruit



Bereiding:
Meng de gorgonzola met de wijn, de helft van de basilicum en zout en peper naar smaak met de staafmixer tot een dipsaus. Doe het sausje in een schaaltje. Steek aan ca. 10 cocktailprikkers een mossel, een klein basilicumblaadje, een half cherrytomaatje en nogmaals een mossel. Neem een halve grapefruit, doe er een velletje aluminiumfolie omheen en steek de spiesjes in de grapefruit. Serveer de gorgonzola-dip erbij!
Receptnummer: 10707 | Categorie: Bijgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 10 min.
Opmerking:
Wil je meer spiesjes maken dan de hoeveelheid natuurlijk aanpassen en de halve grapefruit vervangen door bijv. een (witte) kool.
Ook heel geschikt voor een koud buffet!
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept