Kiptompoes
Ingredienten: (4 pers.):
4 ontdooide plakjes bladerdeeg
groene pesto
bakpapier
bakblik
bakje tuinkers
150 gr. in dunne plakjes gesneden gerookte kipfilet
2 in dunne plakjes gesneden trostomaten
cherrytomaatjes
Bereiding:
Halveer 4 ontdooide plakjes bladerdeeg zodat er 8 rechthoekjes ontstaan en bestrijk ze met groene pesto. Prik de plakjes met een vork op verschillende plaatsen in en bak ze op een met bakpapier bekleed bakblik in een voorverwarmde oven (200'C) in ca. 15 min. goudbruin. Verdeel 2/3 deel van een bakje tuinkers over 4 rechthoekjes. Verdeel er dunne plakjes kipfilet en dunne plakjes trostomaten over. Dek ze af met de rest van de rechthoekjes. Garneer met de rest van de tuinkers en een cherrytomaatje.
Receptnummer: 474 | Categorie: Snack | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: c1000
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept