Renate's pasta di aglio
Ingredienten: (4 pers.):
pasta naar keuze
2 flinke tenen knoflook
4 eetl. peterselie ( diepvries)
1 rood pepertje
olijfolie
parm.kaas
Bereiding:
kook pasta al dente. verhit 4 eetl. olijfolie in wok snij de knoflook fijntjes,(geperst verbrandt snel) doe deze samen met de peterselie in de olie. knip de peper in stukjes en dan alles 2 min.zachtjes verwarmen. Giet de pasta af en doe alles in de wok. Hussel het lekker door elkaar . KLAAR. Lekker met wat parm.kaas en salade.
Receptnummer: 3276 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Renate Robinson
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept