Sophie's lentegroente met currysaus
Ingredienten: (3 pers.):
150 gr sugarsnaps of peultjes
1 potje groene asperges
1 bosje lente ui
1 rode paprika
1 doosje champignons
groene currypasta (Conimex)
1 doosje kokosmelk (Conimex)
2 el wokolie
Bereiding:
Sugarsnaps of peultjes schoonmaken en wassen. Lenteui in ringetjes snijden, paprika in blokjes. Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden. Asperges uit laten lekken en in stukjes snijden. Wok verhitten en olie toevoegen. Sugarsnaps of peultjes, samen met paprika, champignons en lente ui in 5 minuten roerbakken op hoog vuur. Currypasta. Toevoegen en goed vermengen met de groente. Kokosmelk toevoegen en blijven roeren tot er een stevige saus is ontstaan. Tot slot de asperge toevoegen en voorzichtig door de saus roeren en even goed door laten warmen.
Receptnummer: 11565 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Lekker met rijst en een komkommersalade.
Als je niet van heel erg pittig eten houd, dan is een half kuipje groene currypasta al voldoende.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept