Esther's ovenschotel met doperwten, aardappelschijfjes en gehakt
Ingredienten: (4 pers.):
pond rundergehakt
blikje doperwtjes
blikje mais
1 ui
half bakje champignons
1 zak aardappelschijfjes (voorgekookt)
blikje Unox champignoncremesoep
geraspte kaas
Bereiding:
Rul het gehakt, voeg hier een fijngesneden ui aan toe en de champignons in plakjes. Laat dit nog even sudderen. Vervolgens doe je dit in een ovenschaal, hier bovenop de mais en doperwtjes. Hier weer bovenop de aardappelschijfjes (ontdooid!) en daarna de champignoncremesoep. (Klinkt raar, maar is heeeel lekker!). Als finishing touch de geraspte kaas! Dit ongeveer 20 min. in een voorverwarmde oven op ca. 200 graden. Lekker makkelijk, en heeel snel klaar! Ook lekker met spekblokjes door het gehakt.
Receptnummer: 3648 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Esther
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept