Hollandse shoarmaschotel
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr Hollandse roerbakmix(peen, prei, broccoli, bloemkool, rode ui)
500 gr shoarmavlees
750 gr (iets) kruimelige aardappelen, geschild en in stukken
Bereiding:
Kook de aardappels in 20-25 minuten gaar in een afgesloten pan. Giet ze af en laat ze zonder deksel, onder regelmatig schudden, verder droogstomen op lage temperatuur.
Bak het shoarmavlees volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak deze ca. 5 minuten mee.
Voeg 1 kopje water toe en laat in ca. 4 minuten zachtjes gaarstoven.
Voeg peper en eventueel zout naar smaak toe.
Serveer met de gekookte aardappelen.

Variatie:
Vervang het shoarmavlees door stukjes kipfilet of kleine balletjes aangemaakt gehakt.
Receptnummer: 13893 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: lydia
Opmerking:
Dit recept stond op een verpakking van C1000 Hollandse roerbakmix.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept