Petra's ovenschotel met broccoli, gehakt en franse kaas
Ingredienten: (2 pers.):
Aardappel puree of aardappel schijfjes
500 gram gehakt
broccoli
brie
cashu noten
zout/peper
melk
Bereiding:
Bak het gehakt rul. Kook de broccoli Maak de puree klaar met melk of kook de aardappelschijfjes gaar. Neem een ovenschaal en leg op de bodem de helft van de aardappelpuree of schijfjes. De volgende laag is het gehakt. Leg de helft van het gehakt op de aardappel. Leg daarboven op de helft van de broccoli en daar op de plakjes brie en strooi wat noten er over. Leg nu het overige gehakt erop, daarboven de aardappel en dan de broccoli. Garneer met schijfjes brie en de noten. Zet de ovenschotel ongeveer 20 minuten in de oven (180 graden)
Receptnummer: 6157 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: Petra
Opmerking:
voeg zout en peper toe bij het bakken van het gehakt.
Let op de cashu noten je kunt ze gezouten en ongezouten kopen. Je kunt gewoon gezouten gebruiken maar let dan op het zout toevoegen bij het gehakt.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept