Rina's snelle pilaf (van m'n broer Gerrit)
Ingredienten: (4 pers.):
1 pond hamlap (klein gesneden)
2 grote uien
groot blikje tomatenpuree
1 2 teentjes knoflook
gemberpoeder
1 tl. sambal
blik perziken
Bereiding:
hamlap in stukjes bruin bakken. Doe de uien erbij en fruit deze aan. Blikje tomatenpuree uitgeperste knoflook en gemberpoeder en sambal erbij Kopje perziksap en kopje ketjap erbij en het hele zootje laten sudderen. Op het laatst de in stukken gesneden perziken meeverwarmen.
Receptnummer: 5621 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 20 min. | Meer recepten van: rina
Opmerking:
Dit is lekker met rijst. Kopje ketjap lijkt veel maar je kan ook de hoeveelheid verminderen naar gelang je smaak.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept