Patries' kerriehaasje met rozijntjes
Ingredienten: (2 pers.):
200 gram varkenshaas
1/2 zakje kerriesaus
1 el rozijnen
scheutje room
25 gram boter
Bereiding:
Snijd de varkenshaas in plakken van 1,5 2 cm dikte, peper en zout en dichtschroeien langs beide zijden, laat nog paar minuutjes verder bakken!. Vlees warmhouden! Maak de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar gebruik 2 eetlepels meer vocht. Voeg de gewassen rozijnen met de room aan de saus toe en laat deze dan nog even zachtjes doorkoken. Verdeel het vlees over twee borden en geef de saus er apart bij. Lekker met rijst ! !.
Receptnummer: 11749 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept