Lotte stoofpotje van Patries
Ingredienten: (4 pers.):
4 lottefilets (ong 250gr)
1 venkelknol
1dl visfumet
1/2dl vloeibare room
mespunt dillezaadjes
peper en zout

Bereiding:
Spoel de venkel en snij de harde kern onderaan weg. Snij de groente ijn reepjes en blancheer ze beetgaar in lichtgezouten water. Reken 4 5min. Laat de venkelreepjes uitlekken en schep ze in een ovenschotel. Schik hierop de gekruide lottefilets, bestrooi ze met de dillezaadjes en giet er de room en de visfumet bij!! Dek af en zet ong 20min in een op 175 voorverwarmde oven.
Receptnummer: 10527 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vis | bereidingstijd: 30 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept