Josien's Groentencurry
Ingredienten: (2 pers.):
1 ui in stukken
1 stengel bleekselderij in boogjes
1 winterwortel in dunne plakjes
500 gr. aardappels in blokjes
100 gr. rode linzen
250 gr. champignons
2 el patak's currypasta
1 el olie
500 ml. water
1 el marmite
2 groentenbouillontabletten
Bereiding:
Fruit in een hapjespan of wok achtereenvolgens: ui, currypasta, wortel, bleekselderij en aardappel. (5 min) Voeg nu de bouillon en de rest van de kruiden toe, laat alles aan de kook komen en doe er nu de linzen bij. Deksel er op, laat alles 20 min. sudderen, voeg de laatste 5 min. de hele champignons toe.
Receptnummer: 1737 | Categorie: Hoofdgerecht | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 40 min. | Meer recepten van: josien van dishoeck
Opmerking:
Lekker met rijst... lekker light en toch goed vullend.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept