Lydia's taartbodem (van Vera)
Ingredienten: (8 pers.):
3 eieren
100 gr suiker
125 gr zelfrijzend bakmeel
taartvorm 22-24 cm doorsnede
Bereiding:
Eieren goed mixen. Suiker erbij doen en blijven mixen tot het beslag als een lint van de lepel druipt. Meel erbij zeven en voorzichtig erdoor spatelen. Taartvorm invetten met boter en met bloem of meel bestuiven. Bakken in een voorverwarmde oven 10 tot 15 min. op 175 graden.
Receptnummer: 5267 | Categorie: Gebak | Soort gerecht: Uitzoeken | bereidingstijd: 15 min. | Meer recepten van: Lydia
Opmerking:
Afgekoelde taartbodem beleggen met 1 blikje fruit(bv Jonker Fris) of evt. vers fruit gebruiken en daarover Taartina taartgelei.
Vers fruit-combinaties: perzik & kers, aardbei & kiwi, banaan met geraspte kokos erover, druiven wit en blauw, abrikoos & mandarijn.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept