Di's pasta met romige tomatensaus
Ingredienten: (2 pers.):
Pasta, bijvoorbeeld Fusilli
(Magere) spekreepjes
3 trostomaten
3 lente-uitjes
Koksroom (ong. 75 g)
Peper
Italiaanse kruiden (Daregal)
Bereiding:
Kook de pasta. Snijd de tomaten in kleine stukjes (je kunt ze als je wilt ontvellen). Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes. Bak de spekreepjes uit en haal ze uit de pan. Bak in het achtergebleven vet de tomatenstukjes. Voeg de lente-uitjes toe en bak ze even mee. Daarna doe je de koksroom erbij. Laat net zo lang pruttelen tot er een romige saus ontstaat. Roer de spekreepjes er doorheen. Voeg als laatste peper en italiaanse kruiden naar smaak toe.
Receptnummer: 10614 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 15 min.
Opmerking:
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept