Spaghetti prut van Ditta
Ingredienten: (4 pers.):
spaghetti
4 a 500 gr. gehakt
klein blikje tomatenpuree
boemboem sate kruiden
2 tomaten
1 prei
1 gele paprika
1 bakje champignons
zakje taugeh
Bereiding:
Snijd van te voren de tomaten, champignons, prei en paprika in kleine stukjes
Rul het gehakt in de pan en bak tot het licht bruin is. Strooi flink wat van de boem boemsateh kruiden erover heen. Doe de inhoud van het blikje tomatenpuree erbij en voeg gelijk de tomaten toe.
Zet ondertussen het water op voor de pasta en kook deze zoals u dat gewend bent.
Even roeren en voeg vervolgens de champignons, prei (een beetje over laten) en paprika toe.
Als je van een sterkere smaak houdt kun je nog wat meer kruiden (bijvoorbeeld, paprika en/of provencaalse en een druppel worchester sauce) toevoegen.
Voeg zo'n 4 minuten voordat de pasta klaar is de rest van de prei en de taugeh toe.
Lekker met een glas rode wijn!
Eet smakelijk.
Receptnummer: 1554 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vlees | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Ditta
Opmerking:
voor de liefhebbers extra lekker met een teen knoflook.
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept