Miriam's risotto al tartufo
Ingredienten: (4 pers.):
400 gr. Italiaanse rijst
Olijfolie
Fijngesneden sjalotjes
In blokjes gesneden groene paprika
Takje verse thijm
Blaadje laurier
Vers gemalen peper en zout
1 gr. saffraanblaadjes
2 tl Truffelpanade
kalfs- of gevogelte bouillon
vers geschaafde Parmesaanse kaas
100 gr. In blokjes gesneden ontvelde tomaat
Bereiding:
Bak de rijst in olijfolie samen met de sjalotjes, de paprika, thijm en laurier even aan en breng op smaak met vers gemalen peper en zout. Voeg hieraan zoveel bouillon aan toe dat de rijst net onder staat. Breng aan de kook en dek af met beboterd keukenperkament. Vervolgen in een voorverwarmde oven in ca. 20 minuten gaarmaken. Los roeren en de truffelpanade, de Parmesaanse kaas en de tomaat er aan toevoegen.
Receptnummer: 1625 | Categorie: Pasta/Rijst | Soort gerecht: Vegetarisch | bereidingstijd: 30 min. | Meer recepten van: Miriam Toet
Opmerking:
"Panastoe" Truffelpanade is te verkrijgen bij Jacobus Toet Caviar BV in Scheveningen, Dr. Lelykade 150. Zij sturen deze fantastische delicatesse ook naar u op, vraag even of zij een gratis receptenboekje meesturen. Tel. 070-3544711
Voor meer info www.jacobus-toet.nl
Bron: Dit recept komt uit de snelklaar database op http://www.snelklaar.nl
Functies: Print dit recept